Onderlinge competitie – 3

  -   Colts

Afgelopen zaterdag stond de derde wedstrijd van de onderlinge competitie op het programma. De Junioren en Colts van Team Alpha en Team Delta namen het tegen elkaar op. Gelukkig liet het winterweer nog even op zich wachten en klonk de fluit voor de KO om 13.30 uur. Een uurtje eerder dan normaal, maar we wilden natuurlijk niet de eerste wedstrijd van de Six Nations missen!

Wederom was het een hele leuke wedstrijd om naar te kijken en ook nu konden de supporters van beide teams de wedstrijd via de Livestream op YouTube volgen.
Er werd mooi open Rugby gespeeld met veel kansen voor beide teams. Team Delta was duidelijk sterker en agressiever in counter rucks, maar helaas was dat niet voldoende om Team Alpha uit hun Try gebied te houden. De eindstand 30 tegen 10 in het voordeel van Team Alpha.

(Grappig weetje:  tot nu toe zijn alle drie de wedstrijden in 30-10 geëindigd! En Dat het serieus potje Rugby was geweest, dat zag je wel aan de gezichten van een paar spelers. Schaafwonden en een mooie dikke lip ☹)

Tot slot werd de dag afgesloten met een mooie Haagsche traditie: De Zumba! Jelle scoorde zijn eerste Try en moest zodoende, aangemoedigd door zijn medespelers, in adamskostuum het veld rond. Uiteraard werd hun hartelijk binnengehaald en kreeg hij naast wat koud water een maar vriendelijke ‘schouderklopjes’ van zijn maten.

Met deze wedstrijd zijn we op de helft van de onderlinge competitie. Helaas zullen we nu even moeten wachten tot de sneeuw is verdwenen en de velden weer beschikbaar zijn. Zodra dat het geval is, dan pakken we draad weer op!

De stand
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement