Onderlinge competitie (2)

  -   Colts

Vorige week zijn we gestart met een onderlinge competitie, waarin drie gemixte teams van Junioren en Colts het tegen elkaar opnemen. Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd tussen Team Alpha en Team Bravo op het programma.

De aanloop naar de wedstrijd was voor de trainers en teammanagers wat chaotisch. Er waren continue wijzigingen in de beschikbaarheid van de spelers. Dit betekende dat er zelfs op de ochtend van de wedstrijd nog wijzigingen in de opstellingen moesten worden doorgevoerd. Niet ideaal, maar uiteindelijk allemaal gelukt en zo floot de ref om iets na half drie voor de kick off.

Het was behoorlijk fris! Een lage temperatuur en een gemeen windje deden de wissels en begeleiding langs de kant zo nu en dan rillen. Maar hé!… zoals we altijd hebben geleerd: ‘Kou is een emotie en die kun je uitschakelen’ 😊
Er stonden een paar ouders op het wandelpad dat achter de tribune loopt en verder waren de mensen thuis in staat de wedstrijd, lekker warm, via de Livestream op YouTube te volgen.

In het begin van de wedstrijd golfde het spel heen en weer en ging het redelijk gelijk op. Uiteindelijk opende Team Alfa de score en barste het ‘gevecht’ tussen de heren en dame in alle sportieve hevigheid los. Na een uur spelen bleek team Alpha de bovenliggende partij. Het was een leuke pot om naar te kijken. Hier en daar wat slordigheden, maar al met al door beide teams goed gespeeld! Eindstand 30-10.

Volgende week staat de wedstrijd tussen Team Alpha en Team Delta op het programma. KO is dan een uurtje eerder om 13.30 uur, zodat we allemaal op tijd thuis zijn om (met een borrelpakket van Food to Love) de Six Nations te kijken. Dit weekend gaan we verder!

De stand na 3 speelrondes
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement