Off day

  -   HRC 2
HRC 2 aankondiging
Wedstrijdverslag uitwedstrijd HRC 2 vs USRC 1

HRC 2 had geen gelukkige dag in Utrecht. Na het eerste aftasten was het het thuisteam dat in de 20ste minuut en try en conversie liet noteren (7-0). 5 minuten later was het weer raak voor USRS (14-0). 8 minuten voor rust wist Tobias Geurts echter de aansluiting te verzorgen. Hij zag zijn try echter niet geconverteerd worden en zo keek HRC 2 dus tegen een wat ongebruikelijk 14-5 achterstand aan bij rust.

Niets aan de hand nog zou je denken en zeker toen Sam Voerhoeven in de 4de minuut na rust een try (weer zonder conversie) op het bord bracht leek het een spannende pot te worden 14-10.

Leek want het spreekwoordelijke kwartje viel vervolgens volledig de andere kant op
– 9de minuut try met conversie voor USRS (21-10)
– 11de minuut try met conversie voor USRS (28-10)
– 19de minuut try met conversie voor USRS (35-10).

Enfin, bij ons tweede liep het op geen manier meer. Ze waren onvoldoende voorbereid en het agressieve spel van USRS lag ze duidelijk niet. Daarbij liep de, toch al onrustige. wedstrijd in de tweede helft echt wat uit de klauw, getuige onder andere de rode kaart voor Ben Campbell en geel voor een speler van USRS.

USRS liet overigens in de 36ste minuut nog een laatste try met conversie liet noteren: eindstand 42-10. Streep er onder en snel vooruitkijken naar een betere en leukere pot volgende keer.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement