North Sea Beach Rugby, een geweldig feest!

Afgelopen weekend was het zonovergoten Scheveningse strand het domein van de rugbyers. Niet alleen speelden op de zaterdag zo’n 600 turven, benjamins en mini’s hun wedstrijden op het HRC Bietsj toernooi, er werd het gehele weekend ook door de oudere jeugd en senioren gespeeld om het Nederlands Kampioenschap Beach5’s en de wedstrijden van de EBRA-tour. Zaterdagavond kon iedereen genieten van diverse optredens tijdens de North Sea Beach Party.

Door het combineren van beide events op 1 lokatie ontstond er een unieke sfeer, natuurlijk mede dankzij het schitterend mooie weer. Jong keek hun ogen uit naar al die grote en sterke mannen en vrouwen hoe die beachrugby speelden en toen de jeugdfinales in het stadion werden gespeeld kwamen de senioren kijken naar de verrichtingen van de jongste jeugd. Hoe mooi is dat!

Kasper en Mario, jullie hebben er met jullie team een geweldig rugbyfeest van gemaakt. Hulde aan jullie en alle andere (HRC) Vrèwilligâhs die dit mogelijk hebben gemaakt!

#sun #beach #nkbeachrugby #nsbr #scheveningen #thehague #northseabeachrugby2018

Geplaatst door North Sea Beach Rugby op woensdag 30 mei 2018