Nooteboom Tours officiële vervoerder HRC

  -   Nieuws

Nooteboom is al jaren een vaste partner voor het vervoer van onze leden naar diverse trips in binnen- en buitenland. Het bedrijf uit Maassluis bestaat inmiddels 13 jaar en de relatie met HRC gaat al zo’n acht jaar terug. Vanaf dit jaar is er sprake van een officieel partnership en wordt Nooteboom Tours de officiële vervoerder van HRC. We spraken directeur Roel Nooteboom over deze samenwerking.

Hoe ben je met HRC in contact gekomen?

Via het RTC en Rugbyclub de Hookers kwam ik in contact met iemand van HRC. Die zocht naar een vervoerder voor een jeugdtrip en zodoende raakten we in gesprek. Dat is dus inmiddels alweer zo’n 8 jaar geleden en zo is het balletje gaan rollen.

Samen met m’n vader ben ik het bedrijf in 2007 begonnen en er werd ons van verschillende kanten nog wel eens afgeraden om rugbyers te rijden, maar wij hebben eigenlijk nooit problemen gehad. Rugbyers hebben een goede discipline en als er een keer iets niet goed gaat, dan wordt er ook wel verantwoordelijkheid genomen. Verder proberen wij ook altijd zoveel mogelijk dezelfde chauffeurs in te zetten bij klanten, zodat er ook een band ontstaat bij de groepen.

Heb jij zelf ook een bepaalde rit die je graag uitvoert voor HRC?

Nou, ik probeer zelf ieder jaar de rit naar het toernooi in Dendermonde te doen. Dat is echt een feestje. Heen is iedereen nog vol van energie en terug is het een stuk rustiger in de bus, maar het is altijd een groot feest. Ik vind de tradities ook wel erg leuk binnen HRC en de hele sport. Zeker op trips maak je de gekste dingen mee.

Het is op dit moment niet makkelijk in de reisbranche. Hoe merken jullie dat?

Het valt inderdaad niet mee, zo zijn we bijvoorbeeld van 13 chauffeurs terug gegaan naar 4 chauffeurs en m’n vader rijdt af en toe ook nog wat ritten. We zijn echt een familiebedrijf, dus we hebben onze chauffeurs ook geholpen bij het zoeken naar ander werk en hopelijk trekt het binnenkort weer aan zodat we weer kunnen groeien en ze weer terug kunnen komen.

Hoe zie je de samenwerking met HRC voor je?

HRC is al jaren een goede relatie en daar doen we ook graag wat voor terug. Juist in de tijden dat het lastiger is moet je er voor elkaar zijn. In de sport is het nu ook niet makkelijk, maar ik hoop dat alles snel weer beter gaat zodat we ook dit seizoen nog mooie trips kunnen maken met elkaar.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement