NIX18

  -   Nieuws

Begin november starten we met de campagne NIX18 bij HRC. We willen als Rugby Club een gezonde en veilige sportomgeving zijn voor alle spelers. Met de start van onze campagne willen we iedereen er op attenderen dat het gebruik van drank niet is toegestaan onder 18 jaar.

In het clubhuis gelden dezelfde regels als in de horeca, dus ben je jonger dan 18 jaar dan is het gebruik en in bezit hebben van drank niet toegestaan. En ben je 18 jaar of ouder dan mag je geen drank verstrekken aan iemand onder de 18 jaar.

Je denkt wellicht, wat flauw, maar dit is nu eenmaal de wet. Houden wij ons als club niet aan de regels dan krijgen wij als sportinstelling de 1e keer een waarschuwing. Wordt dit echter 3 keer binnen een jaar geconstateerd, dan wordt de drank- en horecavergunning voor 12 weken ingetrokken. Er mag dan 12 weken lang geen alcoholhoudende drank worden geschonken.

Dus gaan we voor een gezonde en veilige sportomgeving en drinken en schenken wij geen drank aan spelers en bezoekers onder de 18 jaar bij HRC.

Voor vrijwilligers die bardienst hebben ligt er achter de bar een extra instructie klaar.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement