Nieuwjaarsborrel, veiling en loterij groot succes

Opbrengst 2525 euro!

Afgelopen zaterdag is er tijdens de Nieuwjaarsborrel 2525 euro opgehaald voor het clubhuis. Voor, tijdens en na de wedstrijd hebben de meiden van HRC Xtreme zich flink ingezet in de verkoop van loten. Het resulteerde in 1165 euro aan verkochte loten! Captain Ayrton Pieterse verrichte de trekking van de loten en de goed gevulde prijzenpot resulteerde in veel gelukkige winnaars!

Tijdens de veiling kon er onder andere worden geboden op het shirt dan Zeno Kieft gedragen heeft tijdens de kwartfinale van de Challenge Cup tegen de Bristol Bears. Dit is op zichzelf al een uniek stuk, maar dit shirt was eveneens voorzien van de handtekeningen van alle spelers van Stade Rochelais! Na een mooie biedingsstrijd trok Steph Rommelse aan het langste eind en mocht hij het shirt mee naar huis nemen.

Niek Schatte ging aan de haal met het 3-maanden abonnement dat ter beschikking was gesteld door Crossfit Scheveningen.

Gezien het grote succes van de veiling en de loterij zullen er gedurende het seizoen nog meer veilingen en loterijen volgen. Wil je zelf een prijs inbrengen die verloot of geveild mag worden? Neem dan contact op met Wouter Prins.