Nieuwe wedstrijdshirt voor de CJC

  -   Colts
CJC shirts
Volgend seizoen speelt onze CJC in shirts met eigen sponsor

Nieuwe wedstrijdshirt CJC seizoen ‘ 24-’25 met sponsor!

Volgend rugbyseizoen ’24-’25 spelen alle Cubs, Junioren en Colts in een nieuw Canterbury wedstrijdshirt met eigen shirtsponsor NEBIM.

Het nieuwe wedstrijdshirt blijft voor de komende 3 jaar gelijk, met NEBIM als hoofdsponsor sponsor. Dit betekent dat vanaf september ‘24 alle Cubs, Junioren en Colts in een nieuw shirt spelen.

We realiseren ons dat dit een investering van je vraagt en hebben daarom besloten, om iedereen tegemoet te komen in de kosten en dit shirt in de maand mei aan te bieden bieden tegen het gereduceerde bedrag van €47,00 i.p.v. €62,50. Daarnaast betaalt HRC voor iedereen die het shirt in mei bestelt, het rugnummer.

Wat moet je doen?

Voor wie geldt dit:

  • 2e jaars mini’s die volgend jaar bij de Cubs spelen.
  • overige Cubs, Junioren en Colts.
    Dit bericht geldt niet voor de huidige tweedejaars Colts, die zullen doorgaan naar de Senioren, daarover wordt later gecommuniceerd.

Let op: de tijdelijke prijs van €47 voor het wedstrijdshirt (incl rugnummer) geldt alleen in de maand mei!

Ben je in bezit van een ooievaarspas? Of heb je niet de financiële middelen om een nieuw wedstrijdshirt te kopen voor volgend seizoen? Stuur dan graag een bericht/app naar Edwin van Doorn, via 0646111952. HRC beschikt over een fonds hiervoor.

Nog vragen? Lees het Q en A artikel (klik daarvoor hier).

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement