Nieuwe bestuursleden

Het was een druk bezochte ALV met vele agendapunten. Want niet alleen is Robert van der Ven benoemd tot erelid van onze vereniging en zijn de Joris, Niek en Mick (van de bouwcommissie) benoemd tot Leden van Verdienste, zijn de financiële stukken van seizoen 2018/19 besproken en goedgekeurd, is er uitgebreid stil gestaan bij de versterking van het eerste, is er financieel vooruitgekeken naar komende seizoenen, ook zijn er maar liefst 5 bestuursleden afgetreden.

Pieter Hoog had mooie woorden voor de aftredenden bestuursleden en natuurlijk bloemen dan wel een mooie fles wijn als dank voor de vele jaren die deze vrijwilligers zich hebben ingezet voor onze club.

Wie zijn de afgetreden bestuursleden en wie zijn hun opvolgers?

• Penningmeester: Steph Rommelse –> Jurg van Dijk
  • GTBM: Marjolein Zanen –> Boudewijn Hoogenraad
  • Secretaris: Birgit Steerneman –> Mark van der Laan
  • Facilitair: Floris van de Velde –> Dave Reabel
  • Teamcaptain: Johan Baas –> Ayrton Pieterse

Steph, Marjolein, Birgit, Floris en Johan, heel veel dank voor jullie inzet de afgelopen jaren! En natuurlijk Jurg, Boudewijn, Mark, Dave en Ayrton heel veel succes!

Bekijk hoe het bestuur van HRC is geconstitueerd.