Nieuw hoofd ledenadministratie!

Beste HRC’ers,

Een club kan niet zonder een functionerende ledenadministratie en de afgelopen jaren was die van HRC in de vertrouwde handen van Andri Scheggetman. Andri heeft ons echter laten weten dat hij gaat stoppen als hoofd ledenadministratie. Wij kunnen als club niets anders dan zijn besluit accepteren en Andri heel erg hartelijk bedanken voor al zijn inzet voor de club!

Wanneer mensen stoppen is het uiteraard zaak om snel opvolging te vinden: de koning is dood, leve de koning! Of in dit geval de koningin, want Marielle Hendrichs is naar voren getreden om sturing te geven aan de ledenadministratie. Zij stelt zich hieronder voor.

Marielle Hendrichs

Oké, een kort voorstel stukje mijnerzijds werd gevraagd, wie me kent weet dat ‘kort’ mij niet altijd lukt, maar here goes:

Hey allemaal, Marielle hier, voor sommigen al bekend als een van de Teammanagers van HRC. En nu dus ledenadministratie bij HRC. In mijn dagelijkse werk ben ik database beheerder bij een mooie organisatie en woon ik samen met mijn 2 rugby-zonen in het pittoreske Voorburg. Als Teammanager kreeg ik met onze database e-Rugby te maken, dit leverde vaak jeukende handen om te kijken wat ik met dit pakket zoal zou kunnen doen. Ik heb wat ideeën, en ga er nu graag in duiken om te zien wat mogelijk is. Maar bovenal ga ik zorgen voor dagelijkse bewaking van e-mails rondom ledenadministratie en een up-to-date ledenbestand. In deze rare tijden zijn mijn werkzaamheden voor de Cubs sterk gereduceerd, ik blijf daarom gewoon dit seizoen ook bij het teammanagement van de Cubs actief. Fijn dat ik dit stokje kan oppakken nu, ik heb er in ieder geval veel zin in.

Groeten,
Marielle

Wij wensen Marielle heel veel succes in haar nieuwe functie. Wij zijn haar dankbaar dat ze het stokje over wil nemen en hebben er alle vertrouwen in dat het goedkomt!

Namens het bestuur,

Mark van der Laan