Niet (zo) leuk

-   Junioren
wedstrijdverslagen Junioren 13/1

Verliezen is nooit leuk, maar verliezen als je had kunnen winnen (team 1), of hard verliezen (team 2) is nog wat zuurder. Team 1 speelde op zich slim tegen oudere en grotere gasten uit Den Bosch. Opvallend was dat – ondanks het fysieke verschil – de scrum goed stand hield en de line out ook vaak in het voordeel van HRC werd beslist. De conversies liepen daarentegen niet. Dat, en 1 break van de Dukes maakte dat winst er helaas niet in zat. Team 2 moest het ook opnemen tegen een team dat fysiek een maat groter was. Daar lukte het niet goed om het spel van het bezoekende cluster Noord van begin af aan te ontregelen. In de tweede helft kon team 2 beter partij bieden, maar het verschil was desondanks te groot.