Niet weer….

-   Junioren
Wedstrijdverslagen HRC Junioren 27/10

Hoewel de resultaten wat uit elkaar liggen (bij team 2 draait het nog niet helemaal) was “niet weer….” op beide potjes van toepassing.

In Amersfoort was het vermoedelijk de reactie van Eemland, dat team 1 ontving. De kick off en de eerste twee restart kick’s van Eemland  kwamen in de hand van dezelfde HRC center terecht, die wist ze steeds perfect te vangen en vervolgens spurt hij er 3x moeiteloos mee naar de try line van het thuisteam. 0-19  binnen krap 10 minuten. Het “niet weer….” lag vanaf dat moment al op de lippen. Team 1 heeft bepaald niet alles op alles gezet, maar is wel lekker door blijven tanken. Dat resulteerde in een 7-96 overwinning en een 2e plek (net achter ’t Gooi) in de eerste periode. (Voor volledige de stand klik je hier).

Team 2 reisde vroeg af naar Goes om daar aan te treden tegen het fysiek sterke cluster Tovaal/REL. Hoewel het thuisteam in de vorige ronde wat verrassend had verloren van de Pink Panters, werd het al snel duidelijk dat dat waarschijnlijk aan de herfstvakantie had gelegen. Die viel in het zuiden 1 week eerder. Daarbij had HRC juist deze week – ten gevolge van blessures en vakantie – flink moeten schrapen. Hier was het dus helaas HRC dat zich met het “niet-weer…-gevoel” geconfronteerd zag.  Maar de eerste fase zit er op; met goede moed op naar fase 2! (Voor de stand klik je hier).