Nice to meet (at HRC)

  -   Nieuws
verhuur folder clubhuis
Jouw feest of evenement in het clubhuis van HRC? Dat kan dus!

Op HRC mogen we ook meetings & events voor leden, sponsoren en (een beperkt aantal) niet leden zoals buurtverenigingen hosten. Zo kunnen we ons clubhuis – naast de clubdagen – ook in zetten om wat extra inkomsten genereren.

Om dit onder de aandacht te brengen zijn er een tweetal brochures gemaakt. Je vindt ze hieronder. Neem ze vooral eens door en schroom niet om vrienden en bekenden te attenderen op de mogelijkheid om gebruik te maken van onze schitterende locatie. Vanzelfsprekend gaat ook onze sponsorcommissie aan de slag om sponsoren er op te attenderen om hun feesten en meetings bij ons te houden.

Daarnaast – niet onbelangrijk – komen leden en sponsoren tot aan het einde van dit seizoen in aanmerking voor een aantrekkelijke korting als ze een evenement op HRC organiseren.

Belangrijk is wel er goed op te letten dat alle aanvragen per e-mail aan horeca@haagscherugbyclub.nl (eventueel kan daarvoor het bijgevoegde aanvraagformulier worden gebruikt) of telefonisch (+31615224814) aan ons bestuurslid facilitair Dave Reabel worden gericht.

 

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement