New player

  -   HRC 1
jurriaan

Na de twee al enigszins bekende spelers Hiro en Dalton aan jullie te hebben voorgesteld, verwelkomen we een selectiespeler die nog niet in het HRC-shirt in actie kwam: Jurriaan Jorna.

Jurriaan – van Nederlandse komaf en geboren in 2001 – speelt loose en thight head prop. Hij kwam eerder uit voor de Amstelveense RC, RC Hilversum, was verbonden aan het NTC en speelde in diverse Oranje jeugd selecties. Zijn eerste cap behaalde hij in 2022 in de oefeninterland van Heren XV tegen Italië en hij is dus zeker geen onbekende voor een aantal van zijn (nieuwe) teammaatjes bij HRC.

Overigens deed Jurriaan ook ervarig op in het buitenland. Hij speelde voor het Spaanse CRC Pozuelo en Bologna RC uit Italië.

Op de vraag wat hem nu heeft doen besluiten voor HRC antwoorde Jurriaan “de manier van spelen en de ambities die de club heeft sprekenmij erg aan. Ook ben ik een fan van de nieuwe weg die HRC is ingeslagen en de coaching! En ik wil natuurlijk kampioen worden!

Tja, dat kampioenschap, daar waren we vorig jaar natuurlijk al dichtbij. En wie weet, met nog een speler er bij die hier op gebrand is….Je bent meer dan welkom Jurriaan!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement