New player (part 6)

  -   HRC 1
Dorius Lepoole
Van uit het studentenrugby naar HRC is een gebaand pad

Dorius Le Poole, een tweede rijer (lock) die in zijn studententijd 8 jaar (?!) lang uitkwam voor -C, heeft het studentenleven echt vaarwel gezegd, maar om zijn rugbyboots aan de wilgen te hangen is het nog veel te vroeg! Een mooie kans voor HRC, want we onderhouden warme banden met de studentenclubs en zien graag spelers (terug) komen na hun studietijd.

Precies dat gaf Dorius ook zelf aan: “In mijn jaren bij Delftse Studenten heb ik al goed contact gehad met HRC. Mede dankzij oud coaches en spelers die van HRC naar Delft zijn gegaan, heb ik meerdere avonden in Den Haag genoten van mooie wedstrijden. Voor mij is HRC dan ook de beste club om te blijven rugbyen na 8 mooie jaren studenten rugby. En zeker ook omdat zowel HRC als ik de ambitie om alles uit rugby te halen wat er (nu nog) uit te halen valt. Voor mij is dat de stap naar Ereklasse en misschien een landskampioenschap.

Dorius, het harde werken op het veld en de goede sfeer naast het veld zal niet heel erg veranderen, maar qua mores heeft HRC er misschien een paar minder dan -C. Al met al zal het vast een makkelijke overstap zijn en heet je nieuwe (burger) vereniging je warm welkom.

Dorius Lepoole
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement