Mooie start seizoen voor Benjamins en Minis bij Sparta

-   Benjamins
Haagsce Rugby Club - nieuws
Zowel bij Benjamins en Minis een derde plek

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Eindelijk na 3 maanden geen rugby weer het veld op. Jaarlijks opent Sparta het jaar met het Van ’t Hof toernooi, meestal een onderonsje tussen clubs uit ons district. Dit jaar ontwaarden we ook teams van de Dukes en Bekaro. Leuk!

De 4 Haagsche teams hebben prima gepresteerd. Het was mooi te zien hoe de spelers binnen de nieuw gevormde teams na slechts een paar trainingen, elkaar goed konden vinden en vele mooi opgebouwde aanvallen lieten zien. Kortom, ieder team heeft 5 mooie wedstrijden gespeeld.