Mooie opbrengst HRC Fundraising Diner

Afgelopen zaterdagavond 17 maart was een memorabele avond! Op een schitterende lokatie, een oude fabriekshal midden in de Binckhorst, werd het HRC Fundraising Diner gehouden. Heerlijk eten, goede wijn en uitstekende muziek. De bijna 300 aanwezigen hebben een avond gehad om nooit meer te vergeten!

Kon je niet, of werd halverwege de avond het allemaal wat wazig, bekijk de foto’s!

Lost and Found
Helaas zijn er een aantal jassen en vesten niet met de juiste eigenaar mee naar huis gegaan. Toch wel een smetje op deze mooie avond. Heb je een verkeerde jas meegenomen, zorg dan dat deze weer bij HRC terecht komt. Ook zijn er een aantal jassen, sleutels en zelfs een ID achtergebleven. Lees welke items missen en bekijk de foto’s van de gevonden voorwerpen

Veiling
In totaal werden er 13 zeer bijzondere items geveild. Wat dacht je van een vakantie te Bali? Of met de Hoftrammm met jouw gasten dwars door Den Haag compleet verzorgd genietend van een 5 gangen diner? Of met een privejet naar Normandie om daar heerlijk te gaan lunchen?

Ook werden er veel loten verkocht. De gelukkigen gingen met mooie prijzen naar huis. Bekijk op welke loten de prijzen gevallen zijn.

Een deel van de totale opbrengst zal geschonken worden aan de Stichting Vlinderkind van Jack van Zijp. HRC zal haar deel gebruiken voor de inrichting van het clubhuis.

HRC is heel veel dank verschuldigd aan de organisatie voor hun inzet inzet! Ray, Ton, Christa, Carmin, Niek, Joris en Nienke, HULDE!