Mooi!

-   Colts
wedstrijdverslag HRC Colts 23/12

Ondanks dat het de eerste maandagavond van de kerstvakantie was, waren er flink wat toeschouwers afgekomen op de wedstrijd tussen onze Colts en Oranje U18. Het was druk langs de lijn, de sfeer zat er goed in en de toeschouwers bleken zeker niet voor niets gekomen. Deze pot was het ritje naar de club meer dan waard! Mooi rugby van 2 teams die aan elkaar gewaagd waren.

In de eerste helft wisten onze Colts op voorsprong te komen, maar Oranje bleef goed bij. Toch wist HRC nog een try te drukken zodat het met een 19-7 voorsprong de pauze in ging. Na de rust en flink wat vers bloed aan de kant van Oranje, bleef het een meer dan boeiende pot. De Haagse verdediging stond als een huis en het team bleef – hoewel jonger – zelfs overeind toen het 10 minuten met een man minder toe moest. Team-effort gaf uiteindelijk de doorslag; onze – logischerwijze toch wat beter op elkaar ingespeelde – Colts drukte nog 2 tries. Eindstand 33-7!