Mini’s en Junioren op trip naar Frankrijk

  -   Junioren
HRC Mini's verzamelen voor hun trip

Dit Paasweekend gaan 68 mini’s en 39 junioren op Trip naar Frankrijk!

De mini’s zijn vanochtend in alle vroegte (5:34…) met de bus vertrokken vanaf HRC richting de Bourgogne. Morgen staat in het teken van teambuilding in de mooie natuur rondom het plaatsje Chaumard en natuurlijk heerlijk ‘Bourgondineren’; het varkentje hangt al gemarineerd en wel aan het spit voor de heren klaar.
Op Paaszondag zullen ze aantreden op het 19e Challenge Louis Brailly in het plaatsje Chalon sur Saone, een toernooi met maar liefst 100 deelnemende teams en zo’n 1300 spelers!

De Junioren verzamelden rond het middaguur op Schiphol en vlogen ’s middags naar Toulouse waarna ze ’s avonds zullen gaan kijken naar de kwartfinale van de European Rugby Challenge Cup tussen Pau en Stade Francais. Op zaterdag zullen ze aantreden tegen twee lokale teams en zondag gaan de Junioren naar RC Graulhet om oud-HRC’er David Weersma aan te moedigen. Volg de reis van onze Junioren via hun speciale website!

En ongetwijfeld zullen beide groepen tripdeelnemers zich moeten verantwoorden voor hun daden tijdens de traditionele Judge & Jury….

HRC wenst de tripgangers en hun begeleiding een fantastische, krankzinnige en bovenal onvergetelijke trip toe!

HRC Mini's verzamelen voor trip HRC Mini's verzamelen voor trip

HRC spelersbus trip Mini's HRC Mini's halverwege naar Frankrijk

HRC Mini's tripboekje  Bauden Baret, drager 2

HRC Junioren triptrui HRC Junioren groepsfoto op Schiphol op weg naar Toulouse

 

Deel dit artikel:    
Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.

Lees meer
 
 
© 2022 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement