Mindervalide parkeerplekken

Op ons parkeerterrein is ruimte gecreëerd voor twee auto’s voor mindervaliden. Helaas komt het steeds vaker voor dat auto’s op een van deze twee plekken worden geparkeerd, zonder dat ze daar toe gerechtigd zijn.

Door de bouwwerkzaamheden is een zeer groot gedeelte van ons parkeerterrein niet beschikbaar en zeker op zaterdagochtend is op het gezamenlijke parkeerterrein met HDM en de Aeronauten is niet tot nauwelijks ruimte. Dus moet je vaak ver weg parkeren. Heel vervelend! Dus parkeer je maar op een van die mindervaliden parkeerplekken…..

FOUT!

Want daarmee dupeer je onze leden en bezoekers die in het bezit zijn van een mindervaliden parkeervergunning. Hun parkeerplekken zijn dan niet meer beschikbaar…. Terwijl deze twee plekken juist voor hen zijn gecreëerd! Want voor hen is het echt onmogelijk om een paar honderd meter te lopen.

Kortom, parkeer dus NOOIT op een mindervalide parkeerplek als je daar geen recht op hebt!