MET SPOED GEZOCHT!!

  -   Nieuws
Need you
HRC needs YOU!

Horecatijger(manager) die het leuk vindt om een team samen te stellen, deze aan te sturen en die onze Horeca in samenwerking met Food To Love naar een hoger niveau kan tillen. Denk daarbij aan het opzetten van bardiensten, bestel- en schoonmaak procedures, tot het out-of-the-box denken over hoe het clubhuis ook te gebruiken als buurthuis van de toekomst. Ben of ken jij die persoon of heb je nog vragen bel, mail of WhatsApp mij.

Projectmanager die de fantastische rol van Hein Brat wil overnemen en het voorzitterschap van de onderhoudscommissie wil overnemen. Hein heeft de afgelopen jaren de onderhoudscommissie zeer succesvol voorgezeten en heeft per 1 januari het stokje neergelegd. Hein daarvoor enorm veel dank namens mij, het bestuur en uiteraard alle leden. Focus lag de laatste jaren uiteraard op de realisatie van het nieuwe clubhuis en nu wordt het tijd om deze te onderhouden en nieuwe projecten te starten. Belangrijke eigenschappen die de voorzitter moet bezitten zijn: Slim om gaan met beperkte budgetten, het kunnen motiveren en praktisch inzetten van vrijwilligers en prioriteiten kunnen stellen. Ben of ken jij die persoon of heb je nog vragen bel, mail of WhatsApp mij.

ICT Wizard, wie binnen HRC is de persoon om voorzitter te worden van onze ICT-commissie? Je gaat samen met deze commissie onze stakeholders digitaal ondersteunen en de wirwar van Apps, Dropboxen en Teams stroomlijnen. Zodat trainers, bestuur, ouders en uiteraard spelers digitaal ontzorgd worden. Ben of ken jij die persoon of heb je nog vragen bel, mail of WhatsApp mij.

Ovale groet,

Dave Reabel

Facilitair Bestuurslid Haagsche Rugby Club

Mobile: +31615224814

Email: facilitair@haagscherugbyclub.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement