Melle gaat de Alp d’HuZes op!

  -   Mini's
Melle Alp d'HuZes
Fundraiser voor het onderzoek tegen kanker

2021 was een zwaar jaar voor HRC waarin (te) veel mensen ons ontvielen. Robbert van der Ven en Jus van Doorn hebben ontzettend veel voor HRC betekend en zullen voor altijd met HRC verbonden blijven. Voor het verlies van Renée Barendregt en Loek Zandvliet zijn nog steeds geen woorden te vinden en het overlijden van de laatste in deze rij – Edwin van de Graaf – is nog rauw en dreunt na.

Wel is het een troost dat uit verlies, naast geweldige herinneringen en legacy, soms ook mooie initiatieve ontstaan. Onze Mini Melle Tebbenhof is daar een heel goed voorbeeld van!

Melle doet samen met o.a. zijn moeder mee aan Alpe d’HuZes . Zijn moeder doet het voor zijn oma, opa en oma en Melle voor zijn overleden HRC lievelings rugbytrainer Edwin en natuurlijk ook voor zijn oma en ome Cor.

We bevelen Melle zijn actie van harte bij jullie aan en hopen dat jullie hem, zijn moeder en natuurlijk het goede doel waarvoor zij de Alp d’HuZes beklimmen – de strijd tegen kanker -, gul steunen. Via deze link kom je bij Melle zijn sponsor-pagina.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement