Meet & Greet winnaars Grote Club Actie

  -   Benjamins

Tijdens de laatste maanden van 2018 hebben de Guppen, Turven, Benjamins en Mini’s hun stinkende best gedaan om zo veel mogelijk loten van de Grote Club Actie te verkopen. Immers, 80% van de waarde van de verkochte loten is voor de club. En dat is gelukt. Ze hebben maar liefst €10.091,40 voor de club opgehaald. Hulde!

Afgelopen zaterdag vond de Meet & Greet plaats tussen de winnende teams van de Grote Club Actie en het Eerste team van HRC. Met een peptalk en natuurlijk door het beantwoorden van prangende vragen als ‘hoe word je zo groot en sterk’, ‘hoe word ik een goede winger’, ‘hoe doe je precies de scrum’ en ‘wat moet ik doen om ooit in het Eerste te kunnen spelen’ hopen we nog meer enthousiasme en motivatie te hebben gecreëerd voor een mooie HRC carrière bij deze jonge spelers.

Een teamfoto en een shirt vol handtekeningen maakten dit uiteindelijk tot een onvergetelijke ervaring voor de aanwezige guppen, Argentinië (turven), Schotland (benjamins) en Zimbabwe (mini’s). Een prachtige beloning voor het harde werk, de vele deurbellen die zij ingedrukt hebben en het daarmee behaalde fantastische resultaat.

De twee TOPverkopers, Jesse Verhoef en Niek van der Schatte, mochten de cheque later die middag tijdens de nieuwjaarsreceptie met het opgehaalde bedrag van € 10.091,40 overhandigen aan de voorzitter en de penningmeester. Natuurlijk ook onze dank aan alle andere verkopers voor jullie inzet!

Vanzelfsprekend is HRC heel veel dank verschuldigd aan de organisatie van de Grote Club Actie; Pauline Tiedema en Ester van Tol! Vele uren hebben zij gestopt in de voorbereiding, het motiveren van de lotenverkopers, maar bovenal met de invoer van alle verkochte loten in het systeem van deze loterij. Dank dames, dankzij jullie is de Grote Club Actie voor onze vereniging een groot succes geworden!

Op naar komend najaar, op naar de  € 20.000,-!

 
Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement