Mannen uit duizenden

  -   Nieuws
Ryan Berrevoets 100ste cap voor HRC1
Rugby is family

Okay, ze hebben in ruim 3 jaar 1 wedstrijd verloren (vorige week uit tegen The Dukes was een off momentje), maar de resultaten van onze Colts zijn al jaren geweldig en dat geldt niet alleen voor het eerste team. Ronald Berrevoets slaagt er in om HRC als enige club met 3 (!) Colts teams in competitie te hebben en te houden (waar het eerste Colts team van andere clubs soms al een cluster team is); een man uit duizenden dus!

En de appel valt niet ver van de boom, want zijn zoon Cody Berrevoets – van de Burgerbar aan het Plein – is al jaren een trouwe sponsor van HRC. De Colts hebben daarbij een streepje voor. Cody is bij thuiswedstrijden vaak langs de lijn te vinden en hij deelt al jaren genereus aan alle Colts een contacttop uit, zodat ze goed en volledig weerbestendig voor de dag komen; ook een man uit duizenden dus!

En dan Berrevoets nr 3: Ryan Berrevoets. Nog een man uit duizenden, want afgelopen zaterdag speelde hij zijn 100ste (!) wedstrijd voor HRC 1. Er zijn er niet veel die hem dat nadoen! Ryan was al een vaste waarde binnen ons eerste team toen HRC 1 in 2013/2014 landskampioen werd en hij is dat tot op de dag van vandaag nog steeds! Aangezien hij recent heeft bijgetekend zal de club in de toekomst ook nog veel plezier aan/met Ryan beleven.

foto courtesy en copyright: Michel Finkelnberg van Sportsnap
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement