Maatje te groot & spannend

-   Junioren
wedstrijdverslagen HRC Junioren 6/10

Zo rond de 3e competitiewedstrijd wordt het wat duidelijker hoe de kaarten geschud zijn. Het eigen team begint te wennen en op basis van eerdere ervaringen en de stand, kan ook de tegenstand aardig worden ingeschat. Vooraf was de gedachte dat team 1 van Haarlem zou moeten winnen en dat team 2 aan zou treden tegen een redelijk gelijkwaardige tegenstander (Pink Panthers). Dat bleek een juiste voorspelling. In het zonnetje was Junioren 1 op het eerste veld duidelijk een maatje te groot voor de bezoekers (73-7), terwijl Junioren 2 op het kunstgras met man en macht probeerde om voor de winst te gaan. Ondanks een voorsprong bij rust lukte dat net niet, maar het was wel een leuke pot.

Benieuwd naar de stand? Voor team 1 klik je hier en voor 2 hier