Lustrum artwork

  -   Nieuws
lustrum logo
Pepijn Geurts en Folkert van Meurs; de designers van het HRC lustrum artwork

De ontwerpen die onze fantastische tekenaars/ontwerpers Pepijn Geurts en Folkert van Meurs voor het lustum maakten heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen op de HRC socials en natuurlijk in het lustrumlogo. Binnenkort siert hun lustrum-artwork ook de (langverwachte) lustrum hoodies. Reden dus om beide heren in de spotlight te zetten en ze bij deze heel hartelijk te bedanken voor al hun werk.

We beginnen met Pepijn. Hij weet als geen ander – met een ongelofelijk oog voor detail – schitterende tekeningen te maken. Pepijn was verantwoordelijk voor de “doodles” in de lustrum-artwork. Het woord “doodles” doet bij lange na geen recht aan de kunst die Pepijn maakt, die uitnodigt om steeds opnieuw te bekijken en waarin je altijd weer iets nieuws kan ontdekken. Neem vooral eens een kijkje op zijn instagram pagina en houd hem in gedachten als je een begenadigd tekenaar nodig hebt voor een opdracht.

Folkert heeft ook zijn eigen stijl, maar hij is tegelijk een enorm veelzijdige ontwerper. Strakke grafische incoontjes, illustraties voor geboortekaartjes, rake portretjes uit de losse pols, artwork zoals eerder gebruikt op onze socials en voor de HRC-schriften, hij kan het werkelijk allemaal! Naast zijn drukke baan als grafisch ontwerper/animator bij TCR-Pharmacology (waarvoor hij ontelbare medische symbooltjes en icoontjes tekent om zo medische informatie voor iedereen begrijpelijk en goed toegankelijk te maken) en de dubbele gezinsuitbreiding (een tweeling) thuis, heeft hij de in het lustrum artwork geïntegreerde tekeningen, zoals het actie-portret van Michel van der Loos, de springbokken, de Engelse roos etc., voor zijn rekening genomen.

HRC prijst zich gelukkig dat zij zulke talentvolle ontwerpers in haar gelederen heeft en dat Pepijn en Folkert – en met hen vele anderen – hun talenten ook willen inzetten voor de club.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement