Looseheadz

  -   Nieuws
banner Looseheadz

Een van de andere berichten deze week – over de Invictus Games – maar bijvoorbeeld ook de langere ondersteuning van de club aan de Stichting Vlinderkind en de Harde Leerschool, tonen maar weer aan dat de Rugby community hecht en (maatschappelijk) betrokken is.

Reden om – op voorspraak van onze Director of Rugby Matt Roper – ook jullie aandacht te vragen ‘Looseheadz’ – een goed doel dat rugby als platform gebruikt om aandacht te vragen voor mentale gezondheid. Hoe het “in het koppie” zit wil nog wel eens worden vergeten en juist het contrast met zo iets fysieks als rugby benadrukt het belang van aandacht, steun en begrip daarvoor goed duidelijk en onderstreept de noodzaak om het taboe dat hier nog steeds omheen hangt te doorbreken.

Neem eens een kijkje op de website – https://looseheadz.co.uk/pages/about-us – en overweeg ze te steunen, bijvoorbeeld door de aankoop van een item van uit de collectie van “the rugby clothing brand that gives back” (ze verzenden ook naar Nederland). Juist nu, want het zijn voor niemand makkelijke tijden en onze (mentale) weerbaarheid wordt door de pandemie best wel op de proef gesteld.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement