London calling

  -   Benjamins
Turven en Benjamins Stoop
What happens on trip stays on trip....maar toch kunnen we een tipje van de sluier oplichten

5.00 uur zaterdagochtend
De Theo Mann-Bouwmeesterlaan stroomt vol met een legertje HRC Benjamins, Turven en hun ouders. Helemaal volgens schema vertrekt de Nootenboom-bus richting Calais. Na de saaie coronajaren is dit de eerste internationale trip van de Benjamins en Turven, trots gehuld in mooie – door Barbarossa Beach en Dutch Drone Association gesponsorde – jasjes, maken we ons op voor een mooie trip naar Londen. 

Zaterdagmiddag
We arriveren bij een gezellig Twickenham Stoop, onze kids zijn uitgenodigd op het veld als de mannen van de Harlequins en Leicester Tigers met veel vuurwerk het veld op komen. Wat een fantastische belevenis en prachtige wedstrijd in een fantastische sfeer in het uitverkochte stadion. Na de wedstrijd is er stevige trek bij kinderen en ouders, de organisatoren van het Mini Festival bij Londen Irish hebben speciaal voor ons de BBQ een uurtje langer aangehouden. Bij aankomst bij Londen Irish blijkt dat onze aanwezigheid in Twickenham Stoop niet onopgemerkt is gebleven en we worden hartelijk verwelkomd door de andere teams die deelnemen aan het Mini Festival.  

Zondagochtend moeten onze teams aan de bak op de oneindige velden van Londen Irish, dus na het burgertje, biertje en een beetje bravoure, brengt buschauffeur Lars ons naar het hotel. Het merendeel van kinderen en ouders kiest voor een moment van rust na een lange dag en sommigen ontdekken de lokale pub.

Zondagochtend
We starten de ochtend met zingend voor jarige Willem M. en maken we ons klaar voor het Mini Festival.  

Bij Londen Irish zijn er velden uitgezet tot aan de horizon en zijn alle uithoeken van het Verenigd Koninkrijk (en Frankfurt) vertegenwoordigd. HRC wordt vertegenwoordigd door 2 U7 teams, 1 U8 team, 2 U9 teams en 2 U10 teams. Onze kinderen mogen laten zien wat ze in huis hebben. En dat doen ze fantastisch. Na een paar weken in deze formatie getraind te hebben spelen ze de sterren van de hemel, met karakter, discipline en Haagsche flair. 

Zondagmiddag
vertrekken we moe maar voldaan weer richting Den Haag, we maken ons op voor komend weekend….in Frankfurt dit keer. Dit Londen Irish Mini Festival smaakt naar meer!

We danken tripsponsor Owen Vastgoed voor het mede mogelijk maken van deze trip.  

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement