Livestream HRC 1 vs DSR-C 1

-   HRC 1

Komende ZONdag speelt ons eerste tegen de 100-jarige DSR-C. Gezien onze historische banden met de eeuweling, ’s lands oudste satellietclub van de mooiste club van Nederland, een mooie wedstrijd om via LiveStream uit te zenden! Het commentaar is in handen van Bonni May en Robert Pieterse.

Dus kan je niet komen naar de club om ons eerste aan te moedigen? Kijk dan live vanaf 14:30 mee!

Verzoek aan de bezoekers van de wedstrijd, ga zitten op de tribune of staan langs de korte zijde nabij het clubhuis. Aan de zijde van de dugouts staan camera’s en liggen er kabels. Daarbij is veel publiek in beeld altijd leuk!

Kleine toelichting op de livestream HRC vs D.S.R.-C
Het platform zal je vragen eenmalig te registreren met een geldig email adres. Je zult ook een reclame te zien krijgen die je af moet kijken. Dit is een volgende stap in de ontwikkeling van het livestream platform. De voordelen zijn dat er zo een opbouw komt die interessanter is voor sponsoren (nieuw en bestaand) wst er aan gaat bijdragen dat de professionele livestreams betaalbaar blijven in een amateur context, lees met beperkt budget.
Voordelen voor de kijker is dat je voortaan automatisch op de hoogte gehouden gaat worden van de volgende uitzendingen!