Haagsce Rugby Club - HRC 1

Hieronder vind u per (leeftijds)categorie informatie over het lid worden van HRC. Voor het inschrijfformulier klikt u alvast HIER!

Heren
HRC kent een grote seniorenafdeling waarbij rugby wordt gespeeld op verschillende niveau’s. Het eerste team komt uit in de Ere-klasse; de hoogste klasse van de Nederlandse rugby-competitie. Het tweede en derde team van HRC spelen in de Tweede Klasse.

Dames
HRC is in het bijzonder op zoek naar dames! Na jaren van afwezigheid neemt HRC weer deel aan de damescompetitie. Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe meiden bijgekomen, maar nog steeds zijn we op zoek naar meiden (vanaf 15 jaar) en dames die het leuk vinden om ons team compleet te maken. Wil jij rugby een keertje proberen, kan je tegen een stootje en vind je het leuk om een teamsport te doen, dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je graag uit een keer met ons mee te trainen! Meetrainen kan altijd, laat even weten dat je komt via een berichtje op onze FB pagina: HRC Ladies Xtreme

Jeugd
HRC kent een grote jeugdafdeling. In alle jeugdcategorieën (Guppen – tot 6 jaar, Turven – tot 8 jaar, Benjamins – tot 10 jaar, Mini’s – tot 12 jaar, Cubs – tot 14 jaar, Junioren – tot 16 jaar en Colts – tot 19 jaar) hebben we meerdere teams. Gediplomeerde trainers dragen zorg voor een gedegen jeugdopleiding. Naast het rugby vormt het sociale programma een belangrijk onderdeel van de opleiding; er worden voor de jeugdteams allerlei activiteiten georganiseerd zoals eten op de club, buitenlandse trips, trainingsweekend incl. kamperen etc.

Let op: Dankzij de enorme groei van het aantal leden bij de jongste jeugd (tot 12 jaar), hebben wij een ledenstop moeten afkondigen in deze categorieën. Aanmelden als aspirantlid kan dan ook alleen in overleg met de Team managers van deze jeugdcategorieën.

HRC kent 3 instroommomenten

 1. augustus / september aan het begin van het seizoen
 2. januari / februari halverwege het seizoen
 3. april / mei vlak voor het einde van het seizoen

Wat moet je doen om lid van de Haagsche Rugby Club te worden?

 1. klik op ‘word nu adspirant-lid
 2. vul alle gegevens van jezelf of jouw kind in
 3. je bent dan adspirant-lid. Het aanvragen van een adspirant-lidmaatschap verplicht je tot niets
 4. je zal door de teammanager van jouw categorie dan wel waar jouw kind behoort, worden benaderd voor een afspraak voor een proeftraining
 5. in een periode van 3 weken mag je alle trainingen meedoen zodat je tijd hebt om te bedenken of rugby ook jouw sport is
 6. ben je enthousiast? Geef dit dan gedurende of na de proefperiode aan bij de teammanager. Deze zal zorgen dat het lidmaatschap officieel wordt. Wil je geen lid worden, dan worden vanzelfsprekend jouw gegevens verwijderd.
 7. de penningmeester stuurt vervolgens een contributienota. Het inschrijfgeld is 25 Euro en wordt erbij opgeteld
 8. welkom als lid van de Haagsche Rugby Club!

Voor meer informatie, neem contact op met HRC.

 
 
© 2022 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement