Let us do the cooking!

-   Food To Love
Het weekmenu to Love voor week 49

Week 49 normaal al een beetje stressen – want er moet nog van alles worden geregeld voor Sinterklaas – en nu moet dat ook nog eens terwijl we zoveel mogenlijk drukte vermijden. Hoe dan?! Nou, begin maar met het koken over te laten aan Food to Love. Daar help je jezelf (rust), hen (horecamensen en muzikanten, need I say more) en de club mee (want als het clubhuis straks weer open mag hebben we onze keukenbrigade hard nodig). Bestellen dus! Tijd om zelf bijvoorbeeld lasagne maken is vast er niet en ze vinden het heerlijk!

Bestellen gaat als volgt in z’n werk:

• je bestelt minstens 1 dag van te voren door een appje te sturen naar: 06-51287218;
  • Zij zorgen dat je bestelling op de afgesproken dag klaarstaat, in een magnetronbestendige verpakking, je hoeft het thuis alleen nog even warm te maken;
  • tussen 17:00 en 20:00 kun je je bestelling afhalen;
  • je belt even op als je bij het hek staat (nogmaals het clubhuis is helaas tot nader order verboden terrein) dan brengen ze je bestelling naar je toe;
  • de gerechten kosten je € 7,50 voor een grote en € 5,00 voor een kleine portie en je rekent af via een tikkie.

Als alternatief voor het gebodene kunnen ze altijd een lekker pastaatje maken, desgewenst ook vega. Geef dit ook minstens 1 dag van te voren aan.