Let op

  -   Nieuws
berm bij HRC
Een gewaarschuwd mens telt voor 2

In het weekend en op trainingsdagen is het – zelfs nu er even geen publiek welkom is – druk met autoverkeer rond HRC, HDM en de fondness en de Aeronauten.

Dit drukte is reden om allereerst nogmaals aandacht te vragen voor de fietsverlichting; zorg dat je en de jouwen goed zichtbaar zijn!

Diezelfde drukte maakt het vinden een parkeerplek in de buurt van de club soms moeilijk en dan is de berm langs de velden van HRC en de slootkant van HDM soms erg aanlokkelijk….Hier geldt echter een stopverbod en dus een parkeerverbod.

Daarbij heeft de politie laten weten te gaan handhaven! De politie meldt via Facebook: “We zien het steeds vaker, parkeren in de berm langs de sportvelden op het Theo Mann-Bouwmeesterpad. Er geldt hier een stopverbod en de berm knapt er ook niet van op. Met name in de weekenden zien wij hier veel voertuigen geparkeerd staan. Dit is niet toegestaan en u riskeert een bekeuring van €100 als u hier toch parkeert.”

Het afgelopen weekend zijn er al bekeuringen uitgeschreven. Zonde geld want 10 tegen 1 dat je in de omgeving op nog geen 5 minuten lopen van de club een toegestane mogelijkheid tot parkeren vindt.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement