lekker gebald!

-   Junioren
wedstrijdverslagen Junioren 10/3

Team 1 mocht uit aantreden tegen ACC en team 2 ging op bezoek bij Voorburg.

Hoewel AAC wat lager op de ranglijst staat wisten ze de vorige keer tegen ons en ook tegen bijv. de Dukes aardig weerstand te bieden. Vooraf dus reden om niet te licht over dit potje te denken. Achteraf bleek echter dat AAC dit keer niet in staat was om een tandje bij te zetten. Team 1 was lekker op dreef en won met overmacht (10-62).

Dat ons team 2 tekort zou komen tegen Voorburg was vooraf ingecalculeerd en in de eerste helft leek het even (te) hard te gaan. Net voor rust wist HRC echter een try te drukken en dat gaf vertrouwen. In de tweede helft was het team lekker op dreef en ook hier werd er – ondanks de nederlaag – lekker gebald.