Leden Horeca-commissie gezocht

  -   Nieuws

LET OP, ER STOND EEN TIKFOUT IN MAILADRES. DUS HEB JE JE AANGEMELD EN KREEG JE EEN BOUNCE, STUUR DAN NOGMAALS EEN MAIL!

Nu eindelijk de verbouw van het clubhuis in de laatste fase terecht is gekomen, kunnen we samen met Q’s Horeca ons gaan richten op de invulling van de keuken en de bar.

Eens per twee maanden, wellicht in het begin van het nieuwe seizoen iets frequenter, willen we dat deze horeca-commissie samen met Quirijn, eventueel aangevuld met een of meerdere van zijn medewerkers, om tafel gaat om ideeën te bespreken en te evalueren.

Horeca ervaring is absoluut geen vereiste

Het gaat er om dat vanuit alle geledingen van onze club mensen meedenken over de keuze aan daghappen, categorie- & team-etentjes, club-etentjes, thema weken (het WK komt er immers aan, hoe leuk om in die periode de nationale gerechten van bepaalde landen te serveren), snacks, barassortiment, etc.

En hoe kleden we de GTBM ochtenden en de zaterdagmiddagen als de CJC teams thuis spelen qua horeca aan?

Maar ook hoe we bijvoorbeeld op zaterdagmiddagen als het eerste thuis speelt en op zondagen als het 2e, 3e en of Xtreme thuis speelt, de borrel zo goed en gezellig mogelijk kunnen verzorgen.

En ook belangrijk, wat gaat er goed, wat gaat er minder en hoe zouden we dit kunnen verbeteren!

Iedereen met een mening is welkom!

Deze commissie van 6 tot 8 leden, zou idealiter moeten bestaan uit de ‘oude garde’, senior leden (selectie en recreatie, natuurlijk heren & dames) en diverse ouders uit de GTBM én CJC categorieën zodat alle geledingen vertegenwoordigd zijn. Omdat de commissie zo breed mogelijk moet zijn vertegenwoordigd en zeker niet al te groot kan worden, zullen we, als er te veel mensen uit 1 ‘categorie’ zich aanmelden, keuzes moeten maken. Maar natuurlijk zullen we met iedereen die zich heeft aangemeld in gesprek gaan. Want we willen echt zo veel mogelijk mensen horen die ideeën en (verbeter)suggesties hebben.

Kortom, heb je ideeën? Wil je graag meedenken?

Meld je dan aan per mail bij Floris van de Velde.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement