Leden communicatie commissie gezocht!

-   Benjamins

HRC is van plan de communicatie commissie die verantwoordelijk is voor de externe en interne communicatie, een nieuw leven in het te blazen.

Hiervoor zoeken wij dan ook enthousiaste vrijwilligers die zich onder andere bezig willen houden met de redactie van Op De Proppen en de website, onderhouden van de relevante social media, opstellen van persberichten en het vormgeven aan promotiemateriaal voor evenementen op en door HRC.

Deze commissie zal samenwerken met de secretaris. Mocht u interesse hebben hiervoor stuur mij een mail of bel 06-22903363.

Met Ovale groet,

Mark van der Laan