Laat HRC gratis profiteren van jouw online aankopen!

  -   Nieuws

Eerste 75 euro binnen via online aankopen Sponsorkliks platform.

Online aankopen zijn in de 2020 explosief gestegen en iedereen op onze club zal ook regelmatig iets online aankopen. Uiteraard komen we nog graag in specialiseerde winkels en al helemaal de winkels van onze sponsoren. Maar iedereen koopt wel eens wat op Bol.com, bestelt af en toe z’n/haar eten lekker makkelijk via Thuisbezorgd, laat grote zakken hondenbrokken thuis afleveren, verstuurd een kaartje via Greetz en ga zo maar door.

Wist je dat HRC kan profiteren van jouw online aankoop, zonder dat jou extra geld kost?

Sinds eind vorig jaar werkt HRC samen met het platform Sponsorkliks. Het idee en de uitvoering is heel simpel. Webwinkels sluiten zich aan bij dat platform en wanner leden van HRC via dat platform iets aankopen op een site, dan krijgt HRC daar een commissie over. Als consument betaal jij niets extra’s, maar de club profiteert wel mee. De aankoop is volledig anoniem, dus HRC heeft geen inzicht in wat er is aangekocht.

We zijn pas net gestart en we hebben inmiddels al 75 euro commissie opgehaald, maar wanneer alle leden het platform gaan gebruiken, dan zal dat uiteraard een veelvoud kunnen worden!

Je wilt een online aankoop doen, wat nu?

  1. Surf naar de Sponsorklik pagina van HRC en markeer deze pagina als favoriet voor je volgende bezoek.
  2. Zoek je webshop op het platform en klik op het logo
  3. Je wordt doorgestuurd naar de webshop en je doet daar je aankoop
  4. Na het afrekenen wordt de aankoop (anoniem) geregistreerd bij Sponsorkliks en de hoogte van de commissie wordt opgeteld bij het totaal van HRC.

Sponsorkliks werkt samen met een hele waslijst aan webshops; van Bol.com tot kabels.nl en van Kleertjes.com tot Beerwulf. En ja, Easytoys doet ook mee.

Check hier het hele aanbod van webshops via de HRC Sponsorklik pagina!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement