Koppositie verstevigd

  -   Colts
colts 1 amstelveen
Het wedstrijdverslag van thuiswedstrijd HRC Colts 1 tegen de Colts van de Amstelveense RC op zaterdag 26/3

Ons eerste Colts team gaat aan kop in de Cup poule en wist die positie afgelopen zaterdag te verstevigen door een solide winst op de bezoekende Amstelveense RC. Lees hieronder het verslag van de MOTM.

Afgelopen zaterdag hebben wij met ons team een wedstrijd gespeeld tegen de Amstelveense RC. Eindstand 52 – 3. De wedstrijd vond plaats in Den Haag en de sfeer voor de wedstrijd binnen het team was goed; omdat een aantal wedstrijden niet door waren gegaan, hadden we nu weer een lekkere pot voor de boeg!

Met een nieuwe speler op de wing gingen we dus enthousiast het veld op. 15 man en één vrouw in het veld, 7 spelers stonden langs de lijn voor de wissels en goed wat publiek dat ons aanmoedigde: we waren klaar voor een goede wedstrijd.

De eerste helft ging goed. Er werden wat try’s gemaakt en er werd leuk gespeeld. We hebben ons spel kunnen laten zien en kunnen inzetten voor het drukken van try’s. Af en toe met een klein foutje of een bal die naar voren werd gepast, maar dat was niet meteen een probleem. Tegen de rust werd het wel een beetje spannend. We kwamen flink onder druk van Amstelveen te staan.

Tweede helft ging ook goed. We hadden het voordeel van de zon in onze rug, er werd goed gespeeld, de line outs gingen goed en iedereen was er bij bij break downs. We hebben op ons tempo kunnen spelen en laten zien wat HRC is.

Sjors Arkesteijn, Man Of The Match

Colts 1 Amstelveen
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement