Koningspelen 2022 @ HRC

  -   Nieuws
Koningsspelen voor Guppen en Turven op HRC

Afgelopen woensdag werden voor de tweede keer koningsspelen op HRC gehouden. Vorig jaar vond de eerste editie plaats als onderdeel van de koningspelen georganiseerd door de Wijkvereniging Benoordenhout. Dit was zo’n succes dat we het dit jaar zelf hebben georganiseerd met een kleine groep enthousiaste guppen- en turventrainers.

Een gezellig aantal guppen, turven en hun ouders hebben zich eerst vermaakt met diverse spelletjes georganiseerd door de trainers. Annamaria Koekoek met alle moeders was een hoogte punt en heeft de door Corona in vergetelheid geraakte moedertraining nieuw elan gegeven. Twee jaar Corona was wel goed voor de inspiratie, want er kwamen een aantal mooie varianten van al oude (rugby) spelletjes voorbij; rugbybal dans (stoelendans), Spikeball, bal veroveren kwartet en natuurlijk was er ook een hindernisbaan, ditmaal zonder hilarische oefenrun van een bepaalde hoofdtrainer. De spelletjes werden afgesloten met een onvervalst harde tackle bag estafette. Toen was het tijd voor (guppen-) bier.

Het feestgedruis verschoof zich dan ook naar het beneden terras bij het clubhuis en vervolgens naar het vernieuwde boven terras, waar menig guppen- en turvenouder enige uurtjes aan gespendeerd had. Aldaar had Robert de BBQ, voor het eerst dit jaar, witheet gemaakt. Nadat de Boretti tot rust was gekomen, hebben wij heerlijk genoten van al het lekkers dat Food to Love voor ons had klaargemaakt. Al met al een geslaagd evenement, fijne integratie tussen guppen en turven, sportieve middag, nieuwe ouders ontmoet en een goede start van het BBQ-seizoen.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement