Laatste kans!

  -   Nieuws
RMichel van der Loos tegen Japan
De HRC lustrum hoodies kunnen op de familiedag (1 april) nog besteld worden

De Jeugd Lustrumdag is ook de eerste gelegenheid waarop de HRC lustrum hoodies gepast en besteld kunnen worden.

Zoals al eerder aangekondigd leverden Folkert van Meurs en Pepijn Geurts het artwork voor ons 90ste lustrum. Hun werk heeft twee absoluut unieke ontwerpen opgeleverd.

  • Er is een hoodie met op de voorzijde het officiële logo van ons 90-jarige lustrum. Deze hoodie is uitgevoerd in worker blue.
  • Het tweede model is een hoodie in de kleur heather grey met achterop een afbeelding van een van HRC’s absolute grootheden en een van Neerlands eerste rugby-profs: Michel – “The Tulip” – van der Loos.

Beide hoodies hebben “verzamelwaarde”, want natuurlijk wil je van ieder lustrum van de club een aandenken hebben en daarbij hopen we in de toekomst ook aan de serie “iconen van HRC” nog wel een aantal items toe te kunnen voegen en is het mooi om ook daar tenminste een kwartet van te gaan sparen. (Voor spelers met ambitie, de route is dus: eerst een keer of wat Player of the Match worden, dan Player of the Year, de selectie halen, een plekje in de eregalerij veroveren en uiteindelijk een eigen trui op HRC krijgen).

De hoodies zijn van een mooie dikke kwaliteit organisch katoen en leverbaar in de jeugdmaten 5-6 t/m 12-14 en de volwassen maten XS t/m 3XL. In de jeugd/junior maten kosten ze 40 euro. De senioren maten kosten 47,50 euro.

Hoe jij zo’n limited edition hoodie in bezit kan krijgen? Gewoon naar de club komen om te passen, te bestellen en te betalen!

De laatste mogelijkheid om te bestellen is op zaterdag 1 april tijdens de HRC familiedag.

lustrum logo
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement