Kom je kerstshoppen?!

winkeltje
Bij het Rugbymagazijn krijg je 10% korting!

Alweer 5 maanden kun je de Rugbymagazijn HRC winkel vinden in het clubhuis van HRC. Het assortiment is groots, maar er past slechts een fractie in van alle rugby-items die Rugbymagazijn aanbiedt. Kom dus vooral langs en vraag het ons als je niet (meteen) ziet wat je zoekt en check ook onze webwinkel op Rugbymagazijn.nl.

En ben je nog op zoek naar dat ene perfecte kerstcadeau voor een rugbyliefhebber? Dat komt mooi uit! Voor alle HRC-leden hebben we een speciale kortingscode “HRC10” waarmee je 10% korting krijgt op (bijna) het hele assortiment**.

Voor de winkel in het clubhuis van HRC zijn we overigens op zoek naar enthausiatse rugbyliefhebbers met een HRC-hart. Lijkt het jou leuk om (op dinsdag- of woensdagavond of zaterdag of zondag) te werken in de rugbywinkel gevestigd op jouw favoriete club? Dan zoeken wij jou! Stuur een berichtje naar contact@rugbymagazijn.nl of via Instagram @rugbymagazijn.

Alvast fijna feestdagen!

Team Rugbymagazijn

** De korting geldt helaas niet op de items met het HRC-logo, maar wel op de vele andere items die op de website te vinden zijn.