Klusjes

  -   Nieuws
gevonden voorwerpen hok
Uitgevoerd en to do, met speciale aandacht voor de (nieuwe plek van de) gevonden voorwerpen

TRIBUNE

Laten we beginnen met een grote pluim voor de Cubs. Met vereende krachten hebben zij alle stoeltjes op de tribune schoongemaakt. We kunnen weer met een gerust hart plaatsnemen. Goed gedaan en veel dank!

NIEUWE LOKATIE GEVONDEN VOORWERPEN

Ook Ton en Aad van der Loos hebben samen met een van onze bestuursleden de handen uit de mouwen gestoken. Ze hebben de berg gevonden voorwerpen waar je bij binnenkomst in het clubhuis tegen aankeek (en die je tegemoet walmde) verhuisd naar het hok bij de kleedkamers 3 en 4. Daarmee ziet de entree er een stuk netter uit!

Wat de gevonden voorwerpen betreft. Het hok zal op gezette tijden worden opgeruimd. Alles wat oud, kapot, bevlekt of anderszinds niet meer bruikbaar is wordt weggegooid en al hetgeen dat nog wel een 2e kans verdient wordt fris gewassen en krijgt een goede bestemming.

Als je wat kwijt bent is het dus zaak niet al te lang te wachten met het hok doorzoeken (met het verzoek e.a. zo geordend/overzichtelijk mogelijk achter te laten) !

WORK IN PROGRESS/BUSJE GEZOCHT

  1. De ruimte onder de trap zal overigens nog worden dicht gemaakt en verder afgewerkt.
  2. Wie heeft er voor een klusje een transport bus beschikbaar? Deze is nodig om overvloedig terrasmeubilair naar het grofvuil te brengen. Om een indruk te krijgen van de hoeveelheid kun je het aanschouwen aan de achter zijkant van het clubgebouw. Er is assistentie om je bij te staan. Contact: Ton van der Loos, 06 411 27 558.

Laat even snel wat horen aan Ton?!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement