Horeca updates

  -   Nieuws
Help onze sponsoren in de horeca als je kan

HRC wordt ondersteund door veel lokale horeca. Dat de horeca het op dit moment enorm zwaar heeft, dat hoef niet nogmaals benoemd te worden. Gelukkig zijn er nog wel allerlei initiatieven om de horeca te steunen!

Buiten de heerlijke maaltijden van ons eigen Food to Love zijn er ook nog meer mogelijkheden om wat lekkers te bestellen of alvast een kerstmenu samen te stellen! Hier onder een lijstje van de mogelijkheden!

Restaurant Waterproef komt bij je thuis deze December! Neem contact op met Yves en z’n team, stem je wensen af en je krijgt een chef in je keuken. Je wordt volledig in de watten gelegd! Lees meer over de Waterproef Home Experience.


Op de website van restaurant In den Doofpot in Leiden bestel je a la carte of zo’n luxe dinerbox. Vervolgens kan je het ophalen aan de Turfmarkt 9, of laten bezorgen.


Wist je dat je bij Cafe Restaurant Rootz aan de Grote Marktstraat 14 in Den Haag nu ook bier en wijn kunt kopen? Eigenaar Roland Meerloo haalde er zelfs de Telegraaf mee! Uiteraard kun je er ook nog zelf eten afhalen of laten bezorgen. Dit regel je via de website van Rootz.


Voor koffie en lunch: bij Bagels & Beans kan je afhalen (evt. vooraf bestellen en betalen via ) of laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl (via Sponsorkliks).


Wil je alvast iets hebben om naar uit te kijken in 2021? Koop een tegoedbon van cafe Rio Deux in de Rijklof van Goenstraat (het oude clubhuis van HRC). Voor een tegoedbon bij dit prachtige café klik je hier.


Heb je al een keertje de Boxes van Wicked Wines geprobeerd? Iedere week is er een nieuw menu! Download het nieuwe menu van de Wicked Wines via onderstaande link. Je haalt je box af aan Bazarstraat 42 of laat hem gratis bezorgen. Bestellen gaat via home@wickedwines.nl. Eet smakelijk!


Zin in een glaasje Gluhwein of een patatje Belgisch Stoofvlees? Of zoek je een mooi borrelpakket? Het afhaalmenu van Bouzy vind je op Insta. Bestellen doe je via de mail of met een appje (06-19011973) en je bestelling wordt bezorgd of is af te halen aan de Denneweg 83.


Zin in een top burger? Deze bestel je uiteraard via Cody Berrevoets van de Burgerbar! Het menu van de Burgerbar (Plein 3) vind je op de website. Bestellen doe je via de site of via Thuisbezorgd (via Sponsorkliks).


Alle gerechten van de reguliere menukaart en een speciaal samengesteld menu haal je af bij Jamey Bennett aan de Plaats. Bestellen gaat via de site.


Bij de Hudson kun je uiteraard allemaal lekker dingen bestellen, maar in de decembermaand is er ook nog een speciale Dessert Box samengesteld! Bij de Hudson kun je overigens ook een cadeaubon kopen!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement