Kijken!

Oranje vs Rusland
HRC-ers in actie met Oranje in Amsterdam op 6/11

Zondag 7 november zitten we om 14.00 uur natuurlijk achter de livestream om de verrichtingen van onze U18 mannen op het EK te volgen. Ze spelen dan tegen Rusland.

De dag daarvoor – zaterdag 6 november a.s. om 15.00 – nemen de Senior Oranje heren met onze Amir Rademaer, Jordy Hop en (ook nog “van ons”) David Weersma in de basis en Lodi Buijs en Hugo Schöller als finishers – het ook op tegen Rusland.

Na deze wedstrijd is er aansluitend een oefenwedstrijd van de Oranje dames tegen België (KO 17.30 uur).

De planning – je weet het nooit met Corona – is daarbij dat er direct na de wedstrijd van de heren er livemuziek is in een verwarmde tent die op de kopse kant van het veld wordt op gezet. Natuurlijk bevindt zich een bar in die tent en er komen ook foodtrucks om wat lekkers te bieden.

Ga je (mee) naar Amsterdam?

Voor de toegang is wel een Coronatoegangsbewijs nodig. Mocht je niet gevaccineerd zijn, dan zal je je vooraf moeten laten testen bij een van de testlocaties van www.testenvoortoegang.nl. Daarbij heb je ook een toegangskaartje nodig. Deze zijn alleen online verkrijgbaar en niet aan de deur. Maar het is wel 2 wedstrijden voor de prijs van 1!