Kick & Win!

  -   Benjamins
Kick en win
Afgelopen zaterdag nog niet mee gedaan of nog niet gewonnen? Kom het 4 november (weer)proberen!

Het was weer een mooie dag op de Haagsche Rugby Club. Afgelopen zaterdag namen HRC 2 en HRC 1 het thuis op tegen The Dukes.

Als ons eerste speelt hebben we Toss Turven, zijn de mini’s ballenjongens en – dat is nieuw – verzamelen onze jeugdleden zich, samen met hun enthousiaste ouders, bij de buitenbar op het tussenveld: de jeugd zorgt vanaf het tussenveld voor extra energie en enthousiasme tijdens de thuiswedstrijden.

Nu heeft HRC 1 met David Weersma een uitstekende kicker in de gelederen. Ook afgelopen zaterdag raakte hij ze weer lekker en scoorde hij ook twee mooie drop goals. Jong geleerd is oud(er) gedaan, dus tijdens de rust van de thuiswedstrijden krijgen onze jonge rugbytalenten de kans om zelf in actie te komen op het veld bij een speciale wedstrijd: ‘Kick & Win.’

Onze HRC Turven, Benjamins, Mini’s en Cubs lieten afgelopen zaterdag al zien dat ze bijna net zo goed door de palen kunnen schieten als hun grote voorbeelden op het veld. Drie gelukkige winnaars werden beloond met echte shirts van de selectiespelers!

In de wedstrijd zelf liet HRC 1 liet zich overigens van zijn beste kant zien (lees hier het verslag). Onze jonge supporters hebben ze hartstochtelijk aangemoedigd en schreeuwden soms hun longen uit hun lijf voor het team. De aanwezigheid en het enthousiasme van onze jeugd heeft ongetwijfeld ook bijgedragen aan de mooie en broodnodige overwinning van HRC 1! 

Aanstaande zaterdag neemt HRC 1 het Thuis op tegen RFC Haarlem. We hopen dat jullie dan in nog grotere getalen aanwezig zijn om HRC 1  aan te moedigen! De jeugd en hun ouders verzamelen zich opnieuw bij de buitenbar om 16.30 (kick-off tijd) mar eerder komen om HRC 2 tegen Ascrum te zien spelen (KO 14.30) mag natuurlijk ook!

Tijdens de rust zijn opnieuw prijzen te winnen tijdens ‘Kick & Win’! Tot zaterdag!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement