kerstdiners Benjamins en Mini’s

-   Benjamins
HRC kerstdiner Benjamins en Mini's

Woensdag 13/12 vielen alle trainingen van turven, benjamins en minis letterlijk in het water, maar dat mocht de pret niet drukken! Benjamins en minis zouden na de training gaan eten op de club. Nu de training uitviel, kon iedereen op tijd in het clubhuis aanwezig zijn en in plaats van in trainingstenue, kwam iedereen mooi aangekleed in kerstsfeer naar HRC! Met jasje dasje of voorzien van (foute) kersttrui gingen eerst de benjamins en later de mini’s aan tafel.

Ondertussen konden de ouders aan de bar kerstmenu’s uitwisselen of tactiek bespreken voor de wedstrijden van aanstaande zaterdag. De ouders van de mini’s werden door de trainers bijgepraat over de plannen voor de rest van het seizoen en gingen aansluitend ook aan borrel.

Een koude en regenachtige woensdag avond veranderde zo in een mooie pre-kerstborrel, waardoor we allemaal lekker in de sfeer kwamen! Alle hulpouders, trainers en Robert bedankt voor de leuke avond!

Aan de mini’s werd deze avond ook hun, inmiddels traditionele teamposter / verejaardagskalender uitgereikt. Dank aan een ieder die aan deze poster mogelijk hebben gemaakt!