Kampioen wordt je buiten het seizoen II

Samen staan we sterk - HRC Legacy

Beste leden en ouders van leden,

Hierbij een opvolging van ons eerdere bericht “Kampioen wordt je buiten het seizoen”. Het hoort bij rugby om samen moeilijke situaties het hoofd te bieden en (juist) onder druk te blijven presteren. Dat is de spirit van rugby: Samen staan we sterk !

Afgelopen week hebben we gelijk de daad bij het woord gevoegd. Er is prachtig werk geleverd om met name in het oude deel van het clubhuis grootschalig onderhoud te doen!

“Omdat het clubhuis nu dicht is en jullie niet kunnen genieten van hoe mooi het is geworden, hier een filmpje van woensdag, de tweede dag. Gisteren is het laatste werk gedaan. Alles ziet er weer helemaal mooi uit!”

De oproep van de nieuwsbrief heeft tot een aantal aanmeldingen geleid voor dit werk en we hebben gebruik mogen maken van 3 toppers Celine, Jordy & Jasper van de gemeente die ons ook 4 dagen hebben geholpen. BEDANKT!

Zonder uw aanmeldingen en dit soort inzet zijn deze grootschalige klussen niet mogelijk.

Ik wil daarom behalve de eerder genoemde medewerkers van de gemeente, de volgende HRC-ers:

Filip Dijkhuizen, Michiel Bakker, Sebastian Klijnsma, Marnix Zwijns, Lex Pierik, Eric Meuer, Wouter Prins (bestuur) en Floris van de Velde (bestuur)

heel hartelijk danken voor hun bijdrage !!

Ons clubhuis is nog mooier geworden. Ik ben er trots op en u mag dat ook zijn, ons clubhuis! Samen houden we het in stand en met elkaar moet de mindset zijn om het clubhuis altijd beter achter te laten dan toen we het betraden…

Er is nog veel werk te doen. Budget, geld is een grote uitdaging. Dus daar vragen we u om mee te denken. Tijd is te organiseren mits u zich blijft aanmelden, maar geld voor materialen en leveranciers vergt connecties en slimmigheid om het leuk te houden. Alles is groot op de club, dus het wordt alleen al daarom snel duur. Het is dus vaak geen optie om inkoopprijzen zoals je thuis gewend bent te betalen als je dat materiaal bij HRC (in het groot) gaat gebruiken.

Wij vragen u expliciet om hulp en expertise en tips omtrent de materialen!

Materialen/machines die we nog nodig hebben waar normaal veel kosten aan zitten en waar we dus graag uw tips hieromtrent meenemen:

• Hout (duur)
  • Verf
  • Schuurmachines (o.a. palen)
  • hoge druk reiniger (reclame borden)
  • hoogwerker (voor de palen)
  • electra
    • denk aan hoogwaardige stroom kabel 100 meter voor naar tussenveld
    • groepenkasten en materiaal daarvoor
  • waterdichte 80 mm buizen voor onder de grond om kabels in te leggen (ook richting tussen veld)
  • nieuwe (sonos, iig modern) geluidsinstallatie
  • totale rennovatie kleedkamer 9 en 10
    • tegels
    • verf zie boven
    • nader te bepalen…
    • bankjes, planken, kapstokken voor in kleedhok

Wat moet er allemaal gebeuren?

De onderhoudspagina op deze site geeft onze todo lijst weer, hij wordt zeer regelmatig bij gewerkt. Wil je iets gaan oppakken, of wil je iets doen dat niet op de lijst staat? Laat het weten aan de onderhoudscommissie via de mail.

Tot slot wil ik afsluiten dat ik het heel mooi vind dat ik een paar heel leuke ouders heb leren kennen die ik voorheen nog niet kende door deze werkzaamheden.

Dat is echt heel goed omdat onze club heel bewust niet alleen wil en kan leunen op de oud gedienden! Dat is niet toekomstvast want we zijn daar te groot vooer waardoor de oude groep teveel zou moeten doen en bovendien missen we dan talent.

Wilt u HRC een lol doen en mee helpen om de groep zo groot mogelijk te krijgen? We weten dat lang niet iedereen de nieuwbrief leest. Post de nieuws brief in uw team app groep!

Alvast veel dank !

Met Ovale groet,