Kaarten te koop voor Europese finales

Finales Champions Cup Saracens vs Leinster (11 mei) en Challenge Cup La Rochelle vs Clermont Auvergne (10 mei). Beide wedstrijden worden gehouden in St James’ Park te Newcastle.

Twee geweldige rugbywedstrijden en de kans om onze Zeno de beker te zien pakken! Daar wil je bij zijn! Dat kan. Tis ten Hagen en Joris van den Broek hebben kaarten gekocht voor beide wedstrijden maar kunnen helaas niet.

Voor beide wedstrijden zijn 5 kaarten beschikbaar. Voor de wedstrijd op vrijdagavond van La Rochelle, zijn het 2 reguliere kaarten en 3 junior kaarten. Voor de Champions Cup finale op zaterdag zijn het 5 reguliere kaarten.

Meer weten? Interesse? Mail Tis.