Junioren maken er wat van

  -   Junioren
Samurai
Er mag van alles niet tijdens de lock down, maar onze Junioren zijn positief ingesteld en laten zich niet "uit het veld slaan"

Door de corona maatregelen zijn de afgelopen weken de competitiewedstrijden helaas niet doorgegaan. Gelukkig konden er voor team 1 van de Junioren verschillende teambuilding activiteiten worden georganiseerd. Zo konden ze – voor zover de Corona-regels de toe lieten – toch wat blijven doen. Team 3 en team 2 van de Junioren zullen uiteraard ook soortgelijke activiteiten ondernemen, wanneer we daartoe de mogelijkheid hebben en dat goed kan worden ingepast; fingers crossed!

Maar nu de belevenissen van team 1:

Ze zijn gaan bowlen bij Bowling Scheveningen. Na het aankomen bij de banen kon de strijd om de beker (de Kingpin Cup) beginnen. Toen iedereen na een uur sloopkogelen klaar was, werd de top 3 bekend gemaakt. Op de eerste plaats Magnus, als tweede Xavier en als derde Cas, op maar een paar punten afstand van elkaar. Dat dit alle drie spelers van de front-five zijn, was vast geen toeval ;-). Na het bowlen hebben de trainers het hele team getrakteerd op een lekkere milkshake en bij wijze van afsluiting is het team nog gaan schaatsen bij het Kurhaus, alwaar nog diverse “contact situaties” werden geoefend.

De andere teambuilding activiteit werd geregeld door de vader van Magnus, Bjørn Aris. Hij heeft het hele team een workshop gegeven op de club. Bjørn Aris beoefent al een kleine 40 jaar diverse Japanse gevechtskunsten, waarvan de laatste 25 jaar de Japanse samoerai zwaardvechtkunst. Hij heeft verschillende oefeningen gedaan met het team. Deze waren naast heel leuk, ook erg nuttig voor de spelers, zowel in hun dagelijks leven als op het rugby veld. Je kon een speld horen vallen tijdens zijn uitleg, ook uniek….

Al met al twee goed geslaagde activiteiten. Toch hopen onze Junioren (en met hen veel andere HRC teams) snel weer met z’n allen op het veld te staan en de competitie te hervatten.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement