Junioren-Colts Mix Toernooi en de rest

  -   Colts
Deze zaterdag: de onderlinge wedstrijdjes van de CJC.

HRC bulkt van de jeugd. Soms zorgt dat voor hoofdbrekers, als het bijvoorbeeld over veldtoewijzing gaat is het vaak even puzzelen om iedereen een plek te geven. Maar in tijden van corona is het een absolute zegen. De jeugd mag niet alleen doortrainen en hoeft geen 1,5 meter aan te houden, onze jeugd is ook nog eens groot genoeg om onderlinge toernooitjes te kunnen spelen! Goed voor het behoud van wedstrijdritme en heel leuk voor de onderlinge verbondenheid.

De CJC is een mooi voorbeeld. Deze zaterdag was de eerste dag van het HRC Junioren Colts mix toernooi en daarnaast werden er door de Junioren onderling, door de Junioren en de Cubs en door de Cubs onderling potjes gespeeld.

Volgende week gaat het toernooi verder. En omdat er echt fanatiek wordt gespeeld, hierbij de tussenstand: Team 4 gaat afgetekend aan de leiding met 6 punten uit 2 wedstrijden. Daar achter is het spannend. Team 5 staat 2e met 3 punten uit 2 wedstrijden, Team 2 volgt op de voet met 2 gelijke spellen en dus 2 punten en Team 1 en 3 sluiten de rij met beiden 1 punt, maar Team 3 heeft een iets beter try-saldo.

Tenslotte voor alle belangstellenden (die helaas nog niet lang de lijn mogen staan); deze week lukte het nog niet om de live stream aan de praat te krijgen (iets met missende kabeltjes), maar volgende week – als het om de definitieve uitslag gaat – is de kans groot dat jullie thuis kunnen meekijken.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement