(Jongste) Jeugd Lustrumdag

  -   Benjamins
HRC is 90 jaar en op 19 maart viert onze GTBM dat!

Als het goed is staat het al in de agenda en via Spond is er ook al een verzoek gedaan om op te geven. Reden voor een korte update want de Lustrum Commissie is druk bezig met de organisatie van een onwijs leuke (Jongste) Jeugd Lustrumdag op 19 maart a.s.

Die dag zullen onze velden overspoeld worden door onze GTBM jeugd; dat wil zeggen honderden kids min of meer evenredig verdeeld over de leeftijdscategorieeen.

Om de boel enigzinds in goede banden te leiden wordt er een splitsing gemaakt tussen de Guppen en Turven – zij zijn van 13:00 tot 15:00 uur aan de beurt – en Benji’s en Mini’s. Deze laatste groep neemt onze velden (en het clubhuis) van 15:00 tot 17:00 over.

Wat er allemaal precies gaat gebeuren is natuurlijk nog een verrassing, maar onze selectie spelers en de (ook hard op weg naar de Ereklasse zijnde) dames van Xtreme gaan hun steentje bijdragen en de heren van HRC 3 bemannen de (buiten)bar. Die combinatie van onze Senioren spelers en onze geweldige jeugd staat op zich al garant voor een super leuke, leerzame en bijzondere dag!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement